Ontvang binnen 1 werkdag
uw vrijblijvende offerte!

  • Altijd de beste prijs/kwaliteitverhouding
  • Persoonlijke aandacht met vaste contactpersonen
  • 2 vestigingen, centraal in Nederland
  • 15+ specialisten, optimale kennis voor iedere dossier

Wilt u een offerte opvragen?

Bel ons op 0347 32 30 50 of laat uw gegevens achter in het contactformulier.

Naar onze mening bent u het meest geholpen met een notaris die eerlijke, redelijke tarieven rekent en daarvoor professioneel en correct werk aflevert.

De beste prijs-kwaliteitverhouding 

Per notariskantoor verschillen de tarieven en de opbouw daarvan. Het is logisch dat u deze tarieven vergelijkt, we raden u dat zeker aan. Belangrijk is daarbij wel om goed te bekijken hoeveel tijd in uw zaak wordt gestoken. Om een goed contract op te stellen is een bepaald aantal uur onderzoek nu eenmaal nodig. Gezien de verstrekkende gevolgen die aktes op uw leven kunnen hebben, kan een hiaat u (later) lelijk opbreken, waardoor goedkoop alsnog duurkoop wordt.

U betaalt bij ons een eerlijke en scherpe prijs

Daarom rekenen wij niet persé de goedkoopste prijs, maar wel het scherpste tarief waarbinnen wij ons werk goed voor u kunnen doen. Zo heeft u ook op langere termijn de beste prijs.

Informeer vrijblijvend wat uw kosten zijn

In 1999 is het "gratis half uur" bij de notaris afgeschaft. Korte/eenvoudig te beantwoorden vragen kunt u bij ons echter nog steeds gratis voorleggen aan een van onze (kandidaat-)notarissen. U kunt hiervoor langskomen op een van onze vestigingen of even bellen. Onder eenvoudige vragen verstaan wij vragen die binnen ongeveer 10 minuten te beantwoorden zijn.

Heeft u een ingewikkelder vraag of wilt u meer informatie, dan bieden we u daarvoor een adviesgesprek (van maximaal 45 minuten) voor een vaste prijs van € 150,- inclusief btw.

Lees ook onze Algemene Voorwaarden