Reviews

Wij doen alles al jaren bij dit kantoor. Altijd top geholpen door Lisette Oostveen. Helaas gaat zij naar een nieuwe baan, heel jammer. Ik hoop dat de service net zo goed blijft als Lisette weg is.
In een relatief korte periode veel werk voor de notaris. Dacht mee, dacht vooruit, kon moeilijke onderwerpen helder uitleggen. Niet alleen aan ons, maar was ook bereid om dit te doen in de communicatie met de bank waar we zaken mee deden. Maakte veel verschil. Heel fijn!
Goede communicatie en duidelijke uitleg
Erg fijne en duidelijk communicatie. Erg snel geholpen.
zeer behulpzaam. duidelijke taal. effectief afgehandeld.
De notaris legde alles uit in begrijpelijke taal.
Prettige en vriendelijke notaris die de aankoop van onze woning in goede banen leidde. Ook onze kinderen, die aanwezig waren, werden op een leuke manier betrokken. Communicatie vooraf via email verliep goed.
Goede communicatie en vriendelijk personeel
Goede prijsstelling, duidelijke communicatie en alles wordt uitstekend geregeld. Ik heb al meerdere malen van de diensten van deze notarissen gebruik gemaakt en altijd als perfect ervaren.
Alles prima gereld .
Goed geregeld en duidelijke communicatie.
Prettig gesprek via telefoon ivm Corona . Kon alles bespreken en gaf ons duidelijkheid . Alleen vind ik de kantoor ruimte erg hol klinken waardoor het moeilijk verstaanbaar werd. En dan met mondkapjes helemaal moeilijk.vooral voor slechthorende. Maar verder dik tevreden