1 februari 2016

Escrow regelen

U heeft een bedrijf en maakt gebruik van verschillende computerprogramma’s? Deze software is van belang om uw bedrijf goed te kunnen uitoefenen. Wat als de leverancier van de software failliet dreigt te gaan of het is al te laat? Hoe bent u er dan zeker van dat u de software nog kunt gebruiken in de toekomst?

Dat kan geregeld worden bij de notaris! Ons kantoor kan zorgen voor escrow.

Escrow staat voor het deponeren van broncodes van computerprogramma’s bij een onafhankelijke derde, de notaris. Het deponeren is zowel in het belang van de leverancier van de software (hij weet zo zijn broncode veilig bewaard) als in het belang van u als eindgebruiker (u weet zeker dat u altijd over de broncode zal kunnen beschikken, ook als de leverancier failliet gaat). Heeft uw leverancier zijn broncode al gedeponeerd? Vraag het na!

Escrow kent haken en ogen, goed regelen is erg belangrijk

Bij escrow komt meer bij kijken dan éénmalig een schijfje of stickje met de software bij de notaris deponeren. Controle van de inhoud van het depot en periodieke deponering van updates moeten goed geregeld worden. De notaris werkt hiervoor samen met deskundigen op IT-gebied.

Escrow is zodoende te vergelijken met een verzekering: deze werkt wanneer je ervoor zorgt dat deze de benodigde dekking biedt.

Heeft u hulp nodig bij Escrow? Kijk dan verder op onze website of neem contact op met deNotarissen

Wilt u meer weten ?

Lees dan verder op onze site of neem dan direct contact op met deNotarissen.

Contact opnemen

Wilt u hierover meer advies?

Neem  contact met ons op. We vertellen u graag meer over uw opties en onze oplossingen daarvoor.

Bel 0347 323 050, of laat ons u terugbellen.

Aan een advies zijn kosten verbonden.

Contact