10 oktober 2016

Notaris Dox Verschuren sessie-spreker bij de Rabobank ontbijtsessie

Uw bedrijf overdragen of een bedrijf overnemen? Het lijkt soms ver weg. Toch is het verstandig om hier tijdig over na te denken. Daarom nodigen we u en collega ondernemers graag uit voor een inspirerende ontbijtsessie op maandagochtend 24 oktober. Tijdens deze ochtend nemen we u mee in wat er komt kijken bij bedrijfsoverdracht en overname en maken we inzichtelijk welke stappen u kunt nemen en welke keuzes daarbij horen.

Waarom nu al starten?
Gemiddeld genomen duurt het proces van bedrijfsoverdracht zes tot acht jaar. Die tijd is nodig om alles financieel, fiscaal en organisatorisch goed voor te bereiden. Weet u bijvoorbeeld al wie uw bedrijf gaat overnemen? En wat heeft u nodig om uw plannen voor de toekomst waar te kunnen maken? Om ervoor te zorgen dat u straks tevreden terugkijkt en met vertrouwen de toekomst tegemoet gaat, is het belangrijk om tijdig te starten met de voorbereidingen.

Wat kunt u verwachten?
De ontbijtsessie vindt plaats op maandag 24 oktober vanaf 7.45 uur in De Til in Giessenburg. Het programma ziet er als volgt uit:

07.45 uur: Ontvangst
08.00 uur: Opening en aanvang ontbijtsessie
08.30 uur: Presentatie Rembrand Fusies en Overnames
09.00 – 10.00 uur: Informatiesessies. Er zijn twee rondes en u kunt per ronde uit een van de volgende sessies kiezen:     

  • Fiscale aspecten
  • Emotionele aspecten
  • Waarderen/verkoop klaarmaken
  • Juridische aspecten
  • Onderneming overnemen

10.00 uur: Netwerkgelegenheid

Op www.rabobank.nl/av/bedrijfsoverdracht leest u meer over de informatiesessies.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd? Meld u dan hier aan. Bij het aanmelden geeft u aan welke sessie uw voorkeur heeft. U kunt per ronde één sessie volgen. Na afloop is er voldoende gelegenheid om te netwerken.
 
Bent u niet in de gelegenheid om te komen, maar wilt u wel meer weten over bedrijfsoverdracht of bedrijfsovername? Dan maken mijn collega’s graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek. U bereikt hen op telefoonnummer (0183) 61 27 12 of via Bedrijven.av@rabobank.nl.

Wilt u meer weten ?

Lees dan verder op onze site of neem dan direct contact op met deNotarissen.

Contact opnemen

Wilt u hierover meer advies?

Neem  contact met ons op. We vertellen u graag meer over uw opties en onze oplossingen daarvoor.

Bel 0347 323 050, of laat ons u terugbellen.

Aan een advies zijn kosten verbonden.

Contact